Over ons

In ons aanbod vindt u auto’s van verschillende merken maar de nadruk ligt wel op de premium merken zoals Mercedes, BMW, Mini en volkswagen. Tevens zoeken we altijd de speciale exclusieve uitvoeringen waardoor ons aanbod uniek is.

Alle getoonde occasions in onze showroom zijn grondig nagekeken in onze eigen werkplaats door professionele monteurs. Zo komt u na aankoop niet voor verrassingen te staan. Meedenken met de klant en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen, is voor ons geen uitzondering maar het eerste uitgangspunt.

U kunt met een gerust hart en goed gevoel een occasion bij ons kopen. Als klant krijgt u van ons de concrete feiten van de gewenste auto. Wij staan achter ons aanbod maar ons advies zal altijd gebaseerd zijn op uw wensen. Vervolgens is de keuze aan u!

Onze website geeft u een beeld van onze diensten maar voor een duidelijk, helder en eerlijk advies verwelkomen wij u graag in onze showroom op Ekkersrijt 1102 in Son.

Mocht u uw auto willen verkopen,

Natuurlijk is inruilen van uw auto een mogelijkheid bij Trendycars. Per telefoon of E-mail kunnen wij u een indicatieve inruilprijs geven. Uiteraard willen wij uw auto ook “live” bekijken voordat we een definitieve inruilwaarde geven.

Occasion Mercedes