Over ons

Door onze jarenlange ervaring in de autobranche zijn we heel goed op de hoogte van wat er reilt en zeilt. Hierdoor zijn we in staat om onze auto’s voor zeer concurrerende prijzen aan te bieden.

We gaan steeds selectief op zoek naar 2e hands auto’s alsook naar iets exclusievere auto’s.

Alle getoonde occasions in onze assortiment zijn grondig nagekeken in onze eigen werkplaats door professionele monteurs. Zo komt u na aankoop niet voor verrassingen te staan. Meedenken met de klant en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen, is voor ons geen uitzondering maar het eerste uitgangspunt.

U kunt met een gerust hart en goed gevoel een occasion bij ons kopen. Als klant krijgt u van ons de concrete feiten van de gewenste auto. Wij staan achter ons aanbod maar ons advies zal altijd gebaseerd zijn op uw wensen. Vervolgens is de keuze aan u!

Onze website geeft u een beeld van onze diensten maar voor een duidelijk, helder en eerlijk advies verwelkomen wij u graag in onze showroom op Ekkersrijt 1102 in Son.

Mocht u uw auto willen verkopen,

Natuurlijk is inruilen van uw auto een mogelijkheid bij Trendycars. Per telefoon of E-mail kunnen wij u een indicatieve inruilprijs geven. Uiteraard willen wij uw auto ook “live” bekijken voordat we een definitieve inruilwaarde geven.

P1040793